De fiets is niet meer weg te denken uit het Nederlands landschap. Nederland is een waar fietsland, en dat blijkt maar weer uit de hoeveelheid fietsroutes die Nederland rijk is. In elke provincie zijn een groot aantal fietsroutes waar je uren mee vooruit kunt. Langs het water, over duinen en heuvels en door bossen – op de fiets kom je overal. De mooiste fietsroutes van Nederland brengen je in elke provincie. Elke streek heeft zijn eigen sfeer, en is de moeite waard om te ervaren! Met de elektrische vouwfietsen van Synergybikes kun je daadwerkelijk elk hoekje van ons mooie land ervaren. Omdat de elektrische vouwfietsen compact opvouwbaar zijn, kun je ze zonder moeite in de trein meenemen. Met een actieradius van 35 tot 70 km kun je de meeste fietsroutes gewoon fietsen. Wil je een langere fietsroute fietsen? Neem dan onderweg even pauze, en laad de afneembare accu direct weer op bij een restaurant of café! Zo kom je daadwerkelijk overal.

De Bekendellroute
Neem bijvoorbeeld de Bekendellroute in de Achterhoek. Deze route brengt je door weilanden en bossen, langs dorpjes en brengt je tot vlak bij de bosrijke Duitse grens. Heb je zin in een internationaal fietstochtje? Dan maak je een kleine omweg tot aan het mooie Duitse Bocholt. Met 33 kilometer is deze route heel goed te fietsen met de Crossfold. Met een maximale fietssnelheid van 25 km/u en elektrische trapondersteuning fiets je deze route binnen 2 uur.

De Waterrijke Natuurroute
Heb je meer trek in een waterrijke route? Fiets dan de Waterrijke Natuurroute in Noord-Holland. Deze route begint in het drukke amsterdam, maar al snel maakt de stad plaats voor uitgestrekte weilanden met rivieren en slootjes, polders en kleine dorpen. Drink een kopje koffie in Oudekerk a/d Amstel, of geniet van de zonsondergang aan de rivier de Angstel in Abcoude. Deze route is 55 kilometer lang, en daarmee pittig voor de Crossfold van Synergybikes. Laad onderweg de accu op, terwijl je geniet van een drankje in één van de pittoreske dorpjes onderweg.

Fietstocht Rottemeren
Het Zuid-Hollandse equivalent van deze route vindt je in de Fietstocht Rottemeren, nabij Rotterdam. De Rottemeren bestaan uit polders en bosgebieden. Veel Rotterdamse recreatie vindt hier plaats, dus neem je picknickmand mee! Hier kun je fietsen op brede, goed onderhouden fietspaden en ontspannen op graslanden aan het water. Met 32 kilometer is deze route erg goed fietsbaar met een elektrische vouwfiets van Synergybikes.

Omloop Walcheren
Ben je meer op zoek naar een zuidelijke fietsroute? In de Omloop Walcheren maak je een ruim rondje om de Zeelandse hoofdstad Middelburg heen. Hiermee kom je langs Vlissingen, Arnemuiden, Westkapelle en Vrouwenpolder. Deze route is een echte waterroute – je bent altijd in de buurt van de kust. Een lengte van 67 kilometer is pittig voor een elektrische vouwfiets. De accu kun je gelukkig opladen op een van de vele knooppunten van deze waterroute.